Agility Kungsbacka
Den goda nyheten var att jag vann presentkort på en keps med broderat namn på, den dåliga nyheten var att Vira hoppade upp på försäljningsbordet och kladdade ner kepsar och handdukar så det var bara att lämna tillbaka mitt presentkort som ursäkt och gå därifrån…

Det var en ganska obeslutsam vädergud som följde med oss till Kungsbacka. Blandad kompott med andra ord. Är inte så inspirerad att blogga, så det får bli en snabb sammanfattning.

Tilda
Hopp 3
: Tog det lungt och nollade, fick två fula svängar. Mina vänner undrade vad vi hamnade med slomotionloppet … och ja så är det… att med Tildas slomotionlopp så kan man vinna när det bara är 30 starter.. så det gjorde vi…
Ag 3: Skulle göra ett lungt lopp till, så lungt att jag fegade ur på ett byte och blev stillastående innan hoppkombinationen varpå hon rev. Så 5 fel.
Hopp Öppen: Glömde banan… ingen kommentar
Agility öppen: Körde lagom, nollade, fick en fulegrej på väg upp till A:et som vi förlorade lite tid på, men vann ändå klassen.

Vira
Hopp 3:
Klarade allt det svåra och skulle “bara” köra resten… och slarvade i en sväng så
hon fick syn på fel hinder.
Ag öppen: Nolla 3:a (efter Maja och Zimba)
Hopp Öppen: Nolla 4:a, (efter Maja, Erik & Zimba) tuffade på hyfsat genom hela, kändes lite seg i slalom och gjorde en extra grej på slutet som jag lyckades rädda. (2,5 sek efter Maja)
Ag 2: Vira hoppade av gungan, 5 fel, och 5 fel på vägran efter gungan när hon gjorde en snurr för att kolla var jag tog vägen. Kan inte påstå att jag tyckte det var en vägran, men det spelade ju ingen roll eftersom vi redan hade 5 fel.

Så var det med det. Hej svejs