I går tränade vi med Eva-Marie som hade tagit med sig en lurig hörnträning. Vi konstaterade att man borde ha en lista på sånt som är bra att träna, för det är lätt att man under perioder prioriterar bort och glömma, eftersom man har tendens att köra det man får problem med för stunden. Det är kul att träna med någon som tänker likadant, som man kan lufta systemet med ibland, och ta upp gamla lik ur garderoberna … smiley. Verkligen toppen att få tänka till igen.

I vilket fall så körde vi en svårare runda-hörn-variant igår, bra tankeställare. Tilda är lite lunkig och disträ iochmed löpet, så idag byggde jag en motivation kombinerat hörn-bana som båda tjejerna skulle klara. Och det gick ganska bra. Vira genade ena hörnet första rundan, så jag var mer nogrann andra och sen funkade det super. Bra att köra så man vet var man har dem, man vill ju inte behöva baby-sitta hörnen då förlorar man snabbt löpmeter. Så följande övning körde jag utan att några f.b. eller halv.fb eller bakombyten, bara fullt ös. (Till 3:an så höll jag in dem med bortre handen).
Blog Image