Jag har klurat på Viras fält ett tag. Eftersom hon inte är byggd som Tilda så måste jag träna in stop på A:et, eller iallafall träna så hon springer längre ner, stopp kommer vi inte ha tid med. I två dagar har jag testat lite på klubben och nu har jag bestämt mig att prova springande fält fullt ut.

Jag botaniserade i trakterna och har hittat en playwoodskiva som vi ska börja med. Ska såga till den lite smalare hos pappa imorgon och sätta på en bit matta.

Blog ImageVi testade lite inomhus nu och Vira fattar nog inte varför det klickar
och hon får godis, det går ju inte heller i önskad fart eftersom vi har halt golv, men imorgon ska vi ta ut den och testa.
Blog Image
Steg 1, alá Silvia: Lär hunden springa fullfart över en tunn liggande planka med belöning en bit ifrån slutet.
Varning! Springande fält är inget ni borde testa ogenomtänkt!