Onsdag-Fredag var det läger för Ann-Karin och Geir i Stättared. Kul att va på kurs. Vira sprang två dagar och sedan fick Tilda vara med en dag. Fick inpräntat att lita mer på Vira och bete mig mer som jag gör med Tilda. Mina försök att vara extra tydlig med lilla plutten ger bara motsatt verkan, det var en bra aha-upplevelse och jag ska bättra mig. Sen var det lite småtips om rivningar med Tilda och slalomträning, Ann-Karin präntade in vm i skallen på mig och vad som gällde, så nu ska jag satsa ännu mer på tävlingar framöver för att verkligen testa var gränserna går. Som jag sa till en vän som räknar nollade lopp: -“Om du satsar på VM och kommer dit och lyckas, så skiter folk i hur många procent nollade lopp har resten av året, så kör nu järnet”

Mycket trevliga dagar och bra inspiration.

Blog ImageBlog ImageBlog ImageDen trevliga tävlingen…
Sen förra året så har man fått höra om hur trevligt det var i Åtvidaberg, så iår skulle jag slå till och vara med.. Jag tror inte de hade konstant skyfall förra året. För att sumera det kortfattat så måste det vara något fel på Tilda, hon ville helt enkelt inte hoppa. Lämnade jag en meter mellan mig och hoppet så sprang hon bredvid och skällde på mig. Riktigt tråkigt med tanke på hur motiverad jag var efter lägret. Hon var precis som i Falkenberg förra året, då jag senare fick dåligt samvete för att jag lät henne springa med ett sår på trampdynan. Det enda jag hittade var misstänkt trasig klo som skulle kunna vara obekväm. Den var flisad. Snälla Karin som hjälper alla i vått och torrt klippte av flisen på Tildas klo och sa att jag skulle måla med nagelack när jag kom hem och hålla koll så det inte blir värre. Så det är fixat. Jag hoppade över agilityn.

Vira var jätteduktig måste jag säga. Hon klarade båda klass 3 banornas fällor och följde mig mycket bra. Första hopploppet så underskattade jag hennes fart och vi blev diskade -enbart mitt fel, I andra hopploppet (söndag) så gjorde vi jättebra men jag vågade inte springa i geggan och hann inte styra henne rätt så hon drog in i en tunnelfälla. Båda agilityloppen gick bra, men hon hade lite problem inne i slalom. Det var verkligen positiva lopp med Vira, (som tur var i regnet) och med tanke på Tilda. Nu orkar inte skriva så mycket mer, men Elin & Sigge gjorde fina lopp i klass 3 så framöver kan vi nog räkna med certrosetter… Godnatt och tack för pepping o grattis för angående utagningen smiley