Ja då var det dags.. den sista uttagningen. Morgonen började med ett vanligt hopplopp. Tilda gjorde ett bra lopp, men jag slarvade och fick henne att gena över långhoppet. Därmed så blev vi diskade. Agilityloppet var även det bra och kontaktfältet satt där det skulle, men hon rev ett hinder. Sen var det dags för dagens lopp.. uttagningsloppet. Jag var faktiskt ganska nervös. Jag släppte henne lite tidigt i starten, och sen öste vi på. Vid gungan så hade jag bestämt mig att antingen göra framförbyte eller göra bakombyte, men det blev varken eller och eftersom hon släpper dåligt på bakombyte från stillastående så fick jag en dum grej, la mig i målvaktsräddning och lyckades få henne att klara långhoppet med endast lite tidsförödelse. Vi körde vidare och i en sväng så dunkade hon ner en ribbba… Kontaktfältet satt som det skulle och vi slutade med 5 fel. Jag förbättrade inte mina poäng, men i vilket fall så hamnade vi totalt på en fjärde placering i uttagningarna och hoppas därmed få komma med och springa nåt lopp på VM och NM i höst 🙂 Men ledningen ska ju säga sitt också. Det känns lite tungt att trots bra lopp så har vi fått enheldel rivningar i helgen. Men hon brukar riva på Ryda, det kanske är underlaget.. Grattis till klubbkompisen Eva-Marie som hamnade på reservplats i small. Nästa år blir det ordinarie det är jag övertygad om!!!

Line och Dorte var på plats i helgen och Line tog sitt första svenska hoppcert 🙂 GRATTIS! Nästa runda blir det två till !!!

Tack alla för support och påhejning, Vi får fira fjärdeplaceringen, och träna mer … smileysmiley Det enda deppiga är väl att man tvingas leva med kortet de tog i fagersta 😉

Här ligger poänglistan >>