Jag åkte till Olsfors och hoppade på silverpilen nermot varberg. Felix hade en ny fin blå skarf.

Först var det agilityklass för Vira. Vi körde på och det gick bra men så hoppade hon a-hindret och flippade ur helt efter det. Tog slumpmässigt valda hinder. Jag tror hon visste att hon gjorde fel så det blev lite överslag. Jag mådde inte helt bra, jeanette alltid redo räddade mig med en painkiller (tack!) och efter ett tag så var jag bättre, men ganska lättirriterad. I hoppklassen var det en klurig start, den fixade Vira, sen slarvade jag o tryckte på för mycket i slalomingången längre fram så hon gick in i andra porten. Vi körde vidare och sedan flippade det ur i en konstig hoppkombination som jag visste var på tok för svår för Vira. Tilda fipplade i starten på samma bana, fick en vägran, jag skulle nog gjort på ett annat sätt, ska testa det på träning. Sen diskade vi oss längre fram, kanske var lite slarvig efter 5 fel. I agilityklassen så diskade hon sig, sen flög hon balansen så vi gick av. Det var med andra ord inget vidare genrep inför helgen, men genrepen ska väl vara dåliga eller vad säger man… Kvällen blev bättre med lite kaffe och macka… tur att man har vänner som tar hand om en. tusen tack 🙂

Elin och sigge gjorde ett superlopp i agilityn och tog sin sista pinne, så nu är det klass 3 i båda 🙂 Grattis!!! och Grattis till Rasmus som tog en pinne i sitt första hopp 2 lopp, inte illa pinkat, måste ha en väldigt bra instruktör.. 😉