Idag var det parsonkurs. Jag åkte ut lite tidigare för att Vira skulle få träna lite. Men väl ute så insåg jag att gräset var på tok för högt för att ha kurs på. Jag gick in och tittade på gräsklipparen… hmmm… bäst att ringa Ingemar. Ingemar skulle också klippa, fast håret… Han guidade mig igenom spakarna och tjoo så var jag igång med ett buller. Det var ju jättekul och jag kände mig rätt cool på gräsklipparen, med öronskydden 😉 Jag log för mig själv och tänkte på David Lynch film “the Straight story” som handlar om en sjuk man som en dag får för sig att åka och hälsa på sin bror som bor långt bort på sin gräsklippare…. super film förresten, rekommenderas smiley

Jag hann inte helt klart innan det var dags för kursen, det positiva är att jag inte körde slut på bensinen heller, så jag kom tillbaka in i ladan utan att behöva pötta den…

Sen var det kurs. Beda var inte på plats idag, men de andra var där. Det är så kul att se vilka framsteg alla gör. Mamma ser såå rolig ut, för Tulo han är faktiskt ganska duktig, så hon kan göra ganska mycket konstigheter utan att han bryr sig, han bara springer på och är såå nöjd.. Marianne hade somnat till lite, så jag fick peppa igång henne, så hon kom in på rätt spår igen och rörde på de två benen. Bobbo o Disas förare fick lite huvudbry när de skulle prova på sina första framförbyten, endel roliga moves innan de fick till det… De fick gå utan hund först kom vi fram till… Kameran var med idag, så jag tog lite bilder. Ett härligt gäng med parsonägare… Bilderna ligger här >>

Blog ImageJackpack bobbo 😉

Efter kursen så gick jag och Marianne en promenad med tjejerna istället för att träna. Jag konstaterade att det blir Tildas andra officiella utomhustävling för iår till helgen… Långt att åka för en officiell tävlingsdag blir det… hoppas ryggen inte blir sämre, den har blivit något bättre och håller sig på en levbar nivå än så länge…