Först så var jag o fika hos pappa, jag glömde av mig en sekund när vi kommit in och Vira drog iväg för att gå loss på katten som låg o sov… men hon hade kopplet kvar så jag fick tack o lov tag på henne när hon hysteriskt grävde bland filtarna i sängen för att komma åt stackars Maja… Efter att jag såg parsonvalpen som katten tagit ett öga på blir man lite extra rädd…

Sen följde husse med o tränade motivationsbana. Och vad kul det var 🙂 Både Tilda och Vira var såå duktiga. Vira var bara en halv sekund efter tilda när båda hoppade small-hinder. En halv sekund på en halv bana (15-16 sek) är inte mycket på samma höjd, och då var dessutom hela slalom med smiley. Jag gjorde en av mina målvaktsräddningar och landade på axeln, knaaak sa det, så den är inte helt som den ska nu. Jag missade dessutom borsten, så Vira fick tag på den och sprang iväg. Jag har köpt en med skaft också. Husse beslutade sig för att försöka få tillbaka den lilla borsten och gick ut på planen med den stora… hehe vilken syn det var.. Husse gick och sopade i gräset och lockade på Vira som tyckte det var superkul att springa runt och dödade den lilla i luften… att husse gick efter med ytterligare en borste gjorde ju inte saken tråkigare direkt…

Imorgon ska vi träningstävla hos dalmatinerklubben, vi får väl se hur det går, men denna gången ska jag inte glömma sopborsten.