Och så till summeringen av missarna så får jag tänka till en gång extra vad som gick snett.

Vira
Hopp 2a: Hon vände sig åt fel håll när hon sprang ur den raka 6m tunneln som jag gjorde byte bakom, måste träna raka tunnlar med bakombyte.

Hopp 2b: Jag klantade till det och kom ivägen när hon kom ur en tunnel innan slalom, vi förlorade en del tid, men jag redde upp det. Sen tog hon höger-slalom super 🙂

Ag 2a: En ren och skär fälla efter andra hindret, kunde inte göra så mycket mer än vad jag gjorde. Vi tränar på tunnelfällor, men det är ju en ganska beslutsam liten dam. Alla hundar med lite fart tog fällan, 3 kom runt tror jag… Den som vann hade tidsfel.

Ag 2b: Hon såg inte tunnelingången och gjorde som i tranås… sprang runt hela tunnel, så det blev en vägran, kanske att jag viftade iväg henne med en arm.. vet inte… resten av loppet flöt på bra. Fick 5 fel och dålig tid på det. Hon stannar fortfarande en bit upp från gräset på balansen på tävling.. kanske gör jag annorlunda, men vi får träna mer på det.

Summa så är jag är jättenöjd med Vira, hon hade bra fart & snabb slalom i båda hopploppen. Det var verkligen motiverande. smiley

Tulo
Summa: Han måste träna mer slalom så han kan det även när han är uppe i varv. Annars gick fälten, gungan och däcket bra. Vi har ju inte hunnit träna sen ulricehamn så jag kan ju inte förvänta mig någon förbättring. Han såg slalom, men var för ivrig och hoppade över pinnar.