Lördag
Då var det dags… målsättningen var att Tulo skulle ta sin första pinne på Ulricehamns klass 1 tävling. Och i andra agilityloppet, så klarade vi däcket fiinfint, slalomingången och slalom gick som det skulle, gungan funkade bra, a-hindret, balansen… jag har pinnen i min hand, bara upploppet kvar… skulle dra Tulo mot mig för att få in honom i tunneln och SNUBBLAR kastar en arm framåt för att klara fallet och skickar Tulo RAKT in i fel tunnelingång… neeeeeeeejjj!!!!! Attans, disk! Blog ImageOch därmed så misslyckades vi med den målsättningen, men meningen med målsättningar är ju att de ska ge en något att träna
för, de ska ju inte vara för lätta, och visst var vi nära :).

För att se det positiva så såg han slalom alla loppen, han tog däcket alla fyra gångerna och klarade gungan fint båda ag-loppen. Så det är bara att träna vidare. Jag måste köra mer bakombyten så jag blir mer bekväm med dem. I sista hopploppet så fick vi 5 fel på slalom, gick imål och fick iallafall en rosett med oss hem, så mamma var ganska nöjd med sin kille iallafall.

Emil o Rasmus fick hålla klubbfanan på topp o nollade 3 av fyra lopp och tog sig därmed upp i klass 2 i både hopp o agility! Grattis!!