Fint väder och trevligt sällskap, god mat o dryck, fick jag iallafall ut av Tranås. Jag brukar inte bry mig om resultaten utan hitta framstegen i loppen, men jag har svårt att vara så värst positiv prestationsmässigt efter helgen som varit.

Tilda var skendräktig, disträ och konstig. Det var nästan som att springa med en nybörjarhund stundvis. Hon gick ur slalom i båda hopploppen!!!!! Kanske berodde det på en kombination av det knöggliga underlaget och hennes mentala tillstånd. För det var lääängesen hon gick ur mitt i slalom… Ena ag-loppet flög hon balansen så då gick vi av. Sen sista loppet för helgen (ag) så tänkte jag att nu jäklar ska jag hålla ordentligt i henne, kämpa och försöka ta mig igenom detta. Jag värmde upp henne med godis innan start, och sen körde vi på. Det gick jättebra stor del av banan, ända tills jag behövde henne att släppa mig i en threadle liknande kombination.. hon satt som klistrad på mig, det lyste korv i ögonen på henne, och det blev bara kaos o disk. Jag tänkte att bannemej ska vi springa resten flytigt in, och jag kämpade för att få henne 1 meter från mig så att vi kunde springa vidare. Vi kom igång igen, hon gjorde en super gunga och slut på loppet, så jag fick avsluta med lite flyt iallafall.

Vira diskade sina 4:a lopp. Direkt eller inderekt berodde 3 av disken på slalom… den sista var av naturliga “orsaker”. Första hopploppet gjorde hon ett jättefint lopp, men jag slarvade innan upploppet, tappade iväg henne runt en tunnel (fortfarande felfri) så kom hon i för hög fart mot slalom i knepig vinkel som jag inte kunde styra upp eftersom släpet låg som fälla, så hon gick in i andra porten. (Detta loppet är det enda som blev filmat o ligger på hemsidan, det var mamma som filmade… något skakigt) I agilityloppet så var det en svår slalomingång för Vira, så jag blev tvungen att hjälpa henne, hamnade för långt bak, vilket istället ledde till disk på hindret efter slalom. Hopplopp 2… nu jäklar ska vi ta det.. rak slalomingång och allt. Vi körde på och gjorde en jättefin början, ingången satt bra, sen 9:de pinnen i slalom så kom en HUMLA mitt framför nosen på Vira… och vem kan låta en sådan gobit flyga förbi, så hon hoppade efter den och skulle fånga humla… suck, inte min dag, fast det är min födelsedag.. jaja.. ag-loppet var också en svår slalomingång. Jag skulle dra ner henne innan ingången och höll i henne 1 sekund för mycket så hon tappade tålamodet och stack till säcken som låg rakt fram istället. Jag tyckte att hon hade bra fart innan våra diskningar, så jag får glädjas åt det.

Tulo var duktig, vi klarade det mesta utom slalom. Han kan slalom som en smäck på träning rakt framifrån, men det sitter inte på tävling än. Han sprang förbi ingångarna. Men det är sånt som kommer, så det är bara köra vidare. Sen kom jag även på att han knappt tränat någon gunga alls, så det får vi göra, så han inte och hoppar av innan den slår ner. Han hoppade även i ramen på däcket nån gång, så det får vi också köra lite mer.

Vi fick istället glädjas åt andras lopp. Mischa vann hoppklassen på lördagen, Sven och Marianne gjorde flera fina lopp och de börjar verkligen bli duktiga. Det sista agilityloppet var super hela vägen, men ATTANS så rev han näst sista hoppet som låg lite lurigt i en sväng, så det blev ingen pinne, 5 fel och bästa tiden. Elin och Sigge gjorde ett kanonlopp på söndagens hopplopp i trean och nollade :). Elin o Zimba gjorde flera fina lopp. En 2:ndra och en 5e placering (tror jag) första dagen. Pia och Mozart nollade hopp 2 och kom 3:a. Lisa fick pinne med fluer och gjorde superlopp med Kakan, synd bara att stormatte stod snett vid sidan av sista hoppet, så att han vek av och sprang upp till henne istället för att vinna klassen med en kanontid… det gick en suck genom publiken. Det svåra med att skriva vad andra gjort är att det är lätt att missa någon, hoppas jag fått med de flesta, supergrattis allihopa i vilket fall.

När jag kom hem så hade iallafall Jon lagat en födelsedagsmiddag åt mig. Jag fick en fin ny jacka och Artic Monkeys senaste LP o CD 🙂

Det blev inte så mycket bilder tagna som jag hade hoppats på, men här är iallafall några:
Blog ImageElin och Sigges Supporterklubb var på plats, (Ida och Felix med markservice).
Blog ImageTetra och två av min lagkamrater. (Christina o mia)
Blog ImageInnan diskningen så var det full fart
Blog ImageStilstudie på Pia och Movitz
Blog ImageElin och Sigge värmer upp innan agilityklassen.
Blog ImageTulo med supporter i solen.