Lördags var en härlig dag. Kall men solig. Jag, Mia och vovvsen spenderade nästan hela dagen i Tämta, med träning och fik. Lina o Bobbo kom ut en sväng och tränade på läxan inför torsdag, och det syntes att Bobbo börjar haja grejen.

Temat för dagen var flyt o fart. Först körde de svartvita lite kontaktfält och vi konstaterade att vi måste träna mer självständighet på fälten för att få mer driv i nedfarten. Tilda behöver det dessutom för att bli mindre beroende av mina fegheter, såsom skedde i Oxie. Jag har ju tränat att pressa henne så mycket det sista att jag glömt självständigheten.

Sen byggde vi en av banorna som jag snodde från Lines blogg som de hade på kursen med Åsa o Jan-Egil. Det blev en jätterolig start, med change of arm för att få ner dem på 2:an och sedan rusa järnet med F.B. ovanför fyran. Mia testade F.B. en gång nedanför 4:an första rundan men det var svårt att göra utan att festis segade ner i farten när maria gjorde F.B.. Tråklingen mellan 5-6 blev ganska svår eftersom de kom ihög fart och lurig vinkel, så man fick verkligen se till att ha dem med sig. Sen försökte vi lägga F.B: nära nian och fick riktigt snävt och fint där- Likaså 12-13 blev bra om man vågade lämna dem när de hade låst sig på 12 och dra seig neråt för att göra ett taemot dem och skicka in dem i tunneln. Vi konstaterade att nästa steg är att få möjlighet och våga testa en sån start på tävling, för det kändes vekligen super. Blog Image
Tetra fick mest vara söt och busig, hon fick även visa upp sin nose-toutch.
Blog Image
Efteråt gick vi en promenad ner till stranden. De flesta ttyckte det var kallt, Tilda kunde inte låta bli att hämta leksaken till slut och Vira var givetvis först i…
Blog ImageBlog Image
När vi kom tillbaka hade hela dagen bara flygit iväg och när vi skulle bege oss så upptäckte vi att jag hade tappat fjärrkontrollen till bilen.. HUA vår sista fjärrkontroll… för jag har redan tappat den andra.. sååå det var bara att börja gå rundan igen och weeee där låg den på stigen efter nån kilometer… Jag somnade tungt en stund när jag kom hem, sen gjorde jag varsitt album åt rymmarna med tetras nya bilder, och lite gamla där jag får fylla på framöver… Tetras album, Felix album.