Först var det städdag på klubben, krattning, eldning slängning och fixning i det fina vädret. Från agilityn så var det pia, linda, gina, jag och superpapporna Anders och Kjell-åke som var där. Jag vimsade runt och slängde lite grejer ur boden, blandannat pvc-rör som jag tyckte var på tok för smala att ha till någonting som har med agility att göra. De brann jättebra, Kjell-åke skulle ta några till sitt slalom när de ändå skulle slängas, men när de andra var uppeldade och det bara var Kjell-Åkes kvar så visade det sig att det tydligen inte bara är agilityn som använder pvc-rör… Jag förstod aldrig vad de skulle vara till, men Kjell-Åke som hade räddat 12 stycken blev snopet snabbt av med sina igen… Jaja, själv fick jag ju höra att om jag inte var där så skulle de slänga allt som såg ut som skräp, så det var kanske någon annan som borde varit där också… hade ju varit lättare om agilityn fått ett skåp eller dylikt så att man vet vad som hör var, tror och hoppas inte de behövde alla i vilket fall.. Superpapporna tvättade det sista ridhusgruset av våra kontaktfält och tunnlar. Gina och Linda fyllde i nya cm-markeringar på hopphindrena. Emellanåt så bjöd klubben på fika och grill till alla städare och fixare.

Tommy hade med sig koppelkrokarna som jag har önskat. Ingemar körde upp några gamla telestolpar som lades vid sidan av planen och sedan satte superpapporna i skruvar och koppelstolpar. Det underlättar om kursdeltagarna kan sätta sina hundar vid sidan när man ska gå igenom någonting, eller när de ska hjälpa till att bygga. Jag installerade även agilityprogrammet på klubbens nya dator och visade Linda hur hon skulle få ut strtlistor till morgondagens tävling. Kan ju vara bra att någon annan än jag börjar lära sig det där, för det är ju inte så våldsamt svårt… Konstaterade att klubben behöver köpa någon mer sladd om den ska räcka till planerna, jag börjar tröttna på att ta med pappas sladdar varje gång, och nästa gång kanske jag inte är med… så detta fixade Kjell-Åke.

Efter dagen på klubben, så åkte vi ut till några kompisar som har byggt hus. De är i tvist med byggaren så vi får väl se när de kan så någon gräsmatta… Tråkigt med sånt. I vilket fall hade vi en trevlig eftermiddag/kväll och fortsatte dagen i temat grillning. Tilda var glad att se sina favoritlabradorer, jag vet inte om labradorerna är lika glada över sina favorit-terrier… Speciellt den lilla jobbiga krulliga som bara ska pussas…