Idag har jag och marianne med våra 6 parsons varit i Tämta och tränat. En underbar dag. Temat för dagen var bakombyten eftersom Tulo och Sven behöver träna mer på det. Tulo fick köra lite 6 pinnars slalom och klarade ingångarna i ganska hög fart när han väl skärpte sig. Vira fick köra lite slalom och kontaktfält, men hon verkade lite seg efter gårdagens långa jaktrunda. Tilda fick inte träna så mycket, lite kontaktfält och slalom bara. Lisa grävde upp ängen åt bonden under tiden och Asta som inte är så gammal fick göra lite smågrejer. Sen gick vi en promenad efteråt ner till stranden och Vira badade lite och de andra busade runt. Kul att se 6 små vita vimsa omkring runt sig.

Sen fick jag sms från Tetra som har varit på Shihtzu-klubbens inofficiella utställning idag. Jag pratade med Maria och hon var efter sina triminsatser nog mest nöjd över att domaren att poängterat att pälsen var i utmärkt kondition… Det var bara en parson med, men hp blev det och fin kritik. Jättegrattis till Maria och Tetra smiley. De stannade inte kvar till grupp-finalen för vädret var alldeles för lockande för det. Så nu har även Tetra en rosa rosett hemma på väggen.

Blog Image Domare: Morgan Granander.
Feminim tikvalp med utmärkta proportioner. Sött huvud som behöver utvecklas mer i kinderna, mörka fina ögon, välplacerade öron, bra hals, front och skuldra. Bra svansansättning. Tillr vinklad bak , Bra päls.