Sista simningen för iår, så nu hoppas Vira på att det blir badsäsong snart så att matte åker till sjön lite oftare. Nu ska vi träna agility på lördag, sen blir det ingen träning för Tilda innan tävlingen på långfredagen och påskafton!!!!smiley Då är de första två loppen av landslagsuttagningen i Nilsholgerssonhallen. Undrar om de ska ha uttagningen på midsommarafton och julafton nästa år? Ska bara hitta nånstans att bo också… jag spolar mina planer att bo i malmö hos kompisarna, Det var för jobbigt med Vira och katt i samma lägenhet, fick inte sova nånting sist. Hon stod utanför sovrummet till kompisarna och katten och pep och peep… Till slut tog jag fram buren och la henne i buren, då låg hon där och krafsade, pep skällde, så jag fick ha henne i sängen med koppel på, tänkte att hon kanske skulle somna då, men hon hade väldigt svårt att bo i kattens lägenhet…

Vi känner oss ganska redo, tycker Tilda har varit stabil det sista. Ska försöka undvika att ramla och köra henne ganska lungt, inte pressa i onödan,nolla före fart, så får vi se hur det går. Beror ju lite på banorna också, det är placeringarna som räknas, så om det är enklare banor så blir man ju tvungen att pressa farten om tiden ska räcka till en hyfsad placering.

Till min fördel har jag att jag inte blir mer nervös än vanligt eftersom jag är inte tar det så blodigt. Endel kommer nog köra ut sig på grund av nerverna, så lite klurigheter får man hoppas på. Förra året så var det flera ganska svåra banor, vi gjorde ganska hyfsade lopp, rivningar och balansens fält var det som stod överst på vår fel-lista, men fälten känns bättre iår.

21 stycken är med på uttagningen i medium, deltagarna finns här >>
Blog ImageBlog Image