Då har vi varit i Kongsberg/ Drammen över helgen. Eva-Marie mötte oss med sms-bilen i Kongsberg. Sen begav vi oss efter morgonpromenad på lördagen till Drammen. Till min stora besvikelse så var inte fikabordet av det större utbudet.. Våfflor och kaffe stod på menyn, inte ens en chokladbit at köpa till kaffet. Till slut mådde jag illa bara jag tänkte våffla… som tur var stod fikaförsäljningen en bit bort så att man inte behövde känna oset i onödan. Man får väl ha överseende med det eftersom underlaget var finaste konstgräs och banorna roliga.

Blog Image“Piggelina från våren till vintern”

Tilda
Tilda kändes faktiskt ganska stabil och bra trots löpet. Inte så frustrerad som hon brukar vara när hon har löpt. Lite långsammare skulle jag gissa på, men hon har ju sina perioder och antagligen kommer det dröja till maj innan hon är på topp igen. Men hon håller ju hyfsade tider, så det är bara att kämpa på.
Lördag: Agilityloppet på lördagen flög hon balansen,smiley då gick vi bara rakt av, skönt att få göra ett statement med henne. Sen nollade vi hopploppet. Hon lyckades göra 2 bouncar på banan smiley, men hon kom ur takt i slalom och sackade farten. Hon placerade sig 4:a 8a tiondelar efter vinnaren.

Blog Image

Söndag: Agilityloppet började bra, hon satte balansen, 3 cm för långt upp, men jag ville att hon skulle få lyckas, så jag slängde dit ett “kör-kommando”. Sen klarade vi fällan vid slalomingången, (precis en sån ingång vi tränade på förra söndagen). Jag var nog lite ivrig i threadeln och fick henne att riva hindret innan tunneln, sen öste vi på och i slutet så fick hon en kraschrivning som enbart var slarv från min sida. Hopploppet började också bra, men jag underskattade svängen till säcken, fick en vägran fast det var väl tveksamt, men i vilket fall så med 5 fel, så öste jag bara på i den tråkiga slutsnurren som gjorde att hon vi missade ett hinder och diskade oss.

Vira
Hade problem med slalomet hela helgen, det var nog lite trängre än vårat . Annars så tuffade hon på hyfsat. Vi fick 2 rivningar, båda mitt fel, Ena gången skulle jag undvika en fälla och påbörjade framförbytet på tok för tidigt. Vi fick en disk där jag bara sprang och tappade greppet totalt.

I vilket fall så var det en väldigt trevlig helg tillsammans med de små fluffiga. Tack för trevligt sällskap och bra filmkompanjon 🙂 Jag träffade även lite bekanta normmän bl.a. Dorte & Luke, Viras halvsyskon Pewe och Stich, m.fl…

Blog ImageDorte och Luke var jätteduktiga, men Luke fick nog lite prestationsångest när jag skulle ta en bild. Annars blev det på tok för lite bilder tagna i helgen…. smiley

Några av loppen finns på hemsidan under “filmer” http://www.goodgirl.se/kennel
Jag har konverterat filmer, så nu orkar jag inte skriva mer.

Blog ImageVäl hemma så saluterar Vira våren med en lång runda i skogen