Snart är det dags för Drammen… (nästa helg) fick startkorten idag. Tilda har precis slutat löpa då, spelar egentligen ingen roll rent teoretiskt för i Norge så får man tävla klass 3 med löptikar i agility. Men hon är lite knäpp när hon har löpt, så vi får väl se hur det går. Däremot gäller det att hålla huvudet kallt när man ska ha ordning på alla klasser.. “Medium” är “Mellom” i Norge så det har inte varit något problem förrut, däremot så brukar jag alltid vimsa till det när jag ska hålla reda på hur långt de har kommit i klasserna eftersom Large (L) i Norge är Liten och Small (S) i Norge är Stor… heelt tvärtom med andra ord… och nu när Vira är en liiten hund så får jag se till att ha koll på Liten (Inte Small) Blog ImageVira Large…??? Nääää LITEN… smiley

Vi får väl se hur det gåår… skulle ju vara tråkigt att missa starterna… I övrigt så finns det ingenting att tävla om. Det är bara små cert som delas ut och om Tilda ska bli norsk champion så behöver hon ju ett stort cert och de delas bara ut när NKK är arrangörer… Vira kan få pinnar, men norska pinnar kommer man inte så långt med i Sverige, om man inte tar alla 3 i Norge, men det är ju bara 2 dagar… I Norge är det lättare att få pinnar (man får pinnar med 5 fel), men istället så är det frivilligt om man vill gå upp eller inte. Vira och jag behöver i vilket fall mer tid att träna inför 3an om vi ska ha nån chans, så vi tar det som en trevlig helg i goda vänners lag. Pappisligan ska ju följa med, och det är nog inte helt omöjligt att Vira träffar ett och annat halvsyskon… så får man väl heja på Dorte o Luke när de springer..
Toppen att vägen i Munkedal är på plats igen, så spar man en timmes resa smiley