Idag hoppade jag på Svenmobilen i Borås och åkte med ner till Sätila för den inofficiella utställningen. Eftersom jag inte hade med någon hund så var fikat packat istället. Marianne hade svårt att hålla sig till vägen idag vi fick backa upp från fel motorvägsavfart 2 gånger bl.a., men jag får väl ta det på mitt ansvar också som babblade på och fick Mariannes tankar i andra banor… Jag trodde att evenemanget var på uppvärmt ställe, men det var i ett kallt ridhus. Som tur var så hade jag packat på mig hyfsat med kläder ändå. Familjen Wannberg och Tetra med bihang var på plats när vi kom fram.
Blog ImageTetra hälsade på storebrorsan Sven, Anneli och Felix hade ju blivit snuvade på sin lördagsmys i soffan, så de passade på att ta igen det innan det var dags för Felix… Felix var först ut i ringen. Blog ImageIda och Felix var jätteduktiga, se vad fint Felix står i ringen 🙂 Och inte bryr han sig ett dugg att matte drar honom i svansen… Ett hp (hederspris) blev det i första rundan. Får man hp så går man till final, så det var bara att ställa sig vid sidan och vänta.
Blog ImageHur är det man ska göra nu… ska de stå? Även Tetra var duktig i ringen och hon erövrade ett hp hon också. Domaren tyckte att hon var lite mager stackarn, så vi får hoppas att hon får lite mer mat i veckan 😉 Sen gick Felix och Tetra i final mot varandra och Felix blev Bir-valp (Bäst i rasen-valp) och Tetra Bim (Bäst i motsatt kön-valp). Blir man Bir som felix blev så går man till final i gruppen, där kom Felix 3:a efter en westie och en softis. 🙂
Blog ImageGlada BIR & BIM-valpsägare, fast de var ju eniga om att det hade varit mer passande att byta rosetter 🙂
smileyGRATTIS!! Felix BIR & Tetra BIM smiley

Tillbaka i Borås så gick Sven, Vira, Tilda och Asta en härlig skogspromenad. Nu snöar det igen.. blir bra träning för Tilda att pulsa i snön. Sven flörtade hejvilt med morsan och lämnade henne inte många meter. Tilda går nämligen in i höglöp vilken dag som helst.. längtar tills det är över så vi kan träna ridhus och simma igen. Imorgon får nog Tulo följa med till ridhuset istället för Tilda, så stackars Derby klarar av att träna.