BIR-Valp smileysmileysmileysmiley
Lilla Komeda (Adesso the tattoed Goodgirl) Fick hp och blev bästa valp. Domaren som var från england parsons hemland var lyrisk över den lilla grytpassande skapelsen och rosade henne efter utställningen.

Kritik: Very, Very promising puppy. Good head, Good bite, expression and shoulder. Good quarters, topline.. Moves soundly. Bones legs and feet are ideal. Behaved very well. Brightful future.
Good Girls hurricane Sven CERT smileysmileysmileysmiley
Sven var nära att ta cert på lördagen, men blev snodd av en stockholmare. På söndagen däremot fick han ett cert. 2 sm-pinnar och ett cert i agility 🙂 STORT grattis till marianne och Sven.
Vira var på sitt bestämda humör och låste sig på hopphinder, men gjorde jättefina kontaktfält :):) Tildas lopp kunde jag inte hålla i huvudet. Men jag har inte varit helt bra själv så det var kanske inte så konstigt i värmen. Jag får glädjas över att jag hittat tillbaka till vår startprocedur. En sak i taget så att säga.

Tävlingen som arrangerades av Ulricehamn var bra, förutom ranglig balans, gunga och a-hinder speciellt märkte largehundarna av det. Som man tycker borde bytas ut när klubben drar in så mycket pengar på tävlingar varje år. Det ena däcket är dessutom farligt med remmar som står rakt ut och rakt upp istället för att sitta i hörnen av ramen. Kompisens hund slog sig ordentligt på det förra året och hoppade vid sidan iår. Illustrationerna i regelboken har ett syfte. Borås BK har nu beställt en ny gunga och en ny balans inför tävlingen i höst. Det är så trevligt när klubbarna värnar om sina och de tävlande hundarnas välmående.

Colin hade det jobbigt roligt emellanåt då Kronvallarena Hippie var här.
Mer bilder finns i Colins album: http://www.goodgirl.se/Album/Colin/