Jag vaknade i morse av att mamma knackade på dörren, jag hade somnat om. Vi blev lite sena till Tulos start, så jag fick banvandra från sidan, men det var inga direkta konstigheter. Det var hopphopp balans, jag sprang på som vanligt och pressade honom, men han klarade det inte denna gången heller. Sen tog han alla balanshinder i full press, så han kändes faktiskt väldigt bra. Det var ca klockan 9. Dryga 7 timmar senare var det dags för hans andra lopp, och då märkte jag att han var trött i huvet. Och även om han hade varit sitt bästa jag så hade det inte hjälpt för jag halkade flera gånger runt banan.

Några elever gjorde mig stolta. Holly tog ytterligare en pinne, Daniel och Chili vann hopp1 och tog därmed sin sista pinne, Basta hindernollade hopploppet, och andra var mycket duktiga. Åkte innan det var helt slut.

Svängde förbi Mona Kjernholm och hälsade på Vallhunden nix underbara valpar som flyttar tillbaka till uppfödare Karin (vallhundens kennel) i veckan. Är ni valp-bilds-sugna, så gå in i Monas fotogalleri. Det var full fart tills alla somnade på sin pats. Helt underbara allihopa.