Det har varit en jobbig men rolig helg. Kursen på Fristad hundskola var i helgen. En grundkurs-grupp på förmiddagen och en handlingsgrupp på eftermiddagen. Många roliga kursdeltagare. 5 i ena gruppen och 6 i andra, precis lagom tror jag, för att alla ska känna att de fick göra lite mellan mitt tjat. Men det är jobbigt att ha kurs, jag är imponerad av dem som har det som levebröd varje dag. Lisa som var ansvarig skötte allting galant. Jag åt mest och pratade hela helgen… kan det vara jobbigt??? jodå. Jag fick låna Axel och Nemo i pauserna för att stilla agilityabstinensen. Det var inte svårt att bli kompis med dom… killarna var redo hela tiden. Nykomlingen Axel var en trevlig och rolig kille som jag tror Lisa kommer ha mycket kul med framöver. Alla var iallafall mycket duktiga och ihärdiga. Mina tjejer var inte lungna när jag kom hem på kvällarna, det var ungefär som om dom trodde att det skulle bli deras tur att få träna anytime… Dom kände väl igen lukterna. Tack allesammans!