Sitter i soffan och har nu kollat skidor för flera helger framöver. Slalomherrarna kör precis och om de placerar sig topp 8 så får de bonuspoäng inför vm. Top 8 internationellt. Det spelar ingen roll att Byggmark har kört ut sig nästan hälften av sina lopp sen sin dubbelseger 18 tävlingar sen, för dom skickar bara dom som har chans till medalj. Det har inte gått så bra i första åket plac 17-18, och Pernilla säger krasst: -Åker dom som idag så har dom inget på VM att göra. Mottot är att man måste våga satsa om man vill vinna. Kommer ihåg när jag var liten och kollade stenmark, sen hade man visst hopp för Stig, sen vågade man knappt kolla om det var någon mer svensk med. Det var ofta bättre att de körde ut sig än att de kom ner, för i den internationella konkurrensen så var de pinsamt lång efter.

Ne ..Hua …nu måste jag snyta mig. .