hmm en kompis kom och fikade och pratade om sin tränigsdagbok han testar på Internet Och givetvis börjar man ju spåna om hundar. Kanske inte en day-by-day, men en progres-dagbok hade varit intressant. Där man kan sätta in status på de olika sakerna och ha en prioriteringslista. Fylla i när man tränar så kan det ploppa upp OJOj nu har du inte tränat slalomingångar på 3 månader, fyfy…!!! Ett We-dog.

Olika delmål hade varit juste att kunna skriva in. Och de olika delmålen ska hänga ihop så att man har jämna framsteg. Allt ska visas i fina staplar och grejer.. Tänk vad kul … 😉 Och så ska man kunna jämföra sina hundar. Köra banor och skriva in tiderna på sina hundar och se om de har någon inbördes utveckling. Där skulle man näven kunna lägga in återlkommande konkurrenter för att se om tidsframstegen förändras. Man skulle kunna skriva in tider på hinder och vinklar på slaloimingångar… hehe. Man hade kanske inte hunnit träna något alls 😉

T.ex.
Hund: Tulo

Slalom Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc
Balans Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc
A-hinder Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc
Gunga Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc

Bakombyten Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc
Framförbyten: Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc
Threadles: Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc
Boxhörn: Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc
Serpentiner: Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc
Svängar: Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc
Paralella hinder: Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc
Förbi hinder: Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc
Sidavstång: Delmål 1: Delmål 2: Delmål 3…etc

o.s.v…. Går att fundera massvis på om man vill, men det hade varit kul om det hade funnits…