Ja vad gör man en kväll som denna. Inte tillräckligt smart att vara i stockholm och ta emot pris. Med nobelfesten i bakgrunden har jag snickrat ihop ett layoutförslag åt en arkitektbyrå som jag blev ganska nöjd med. Arkitektbyrå ska vara stilrent, ljust, typografiskt korrekt med exakta marginaler åt alla håll. Inga omotiverade linjer och helst inga cirklar eller böjda historier. Ungefär som Greg, allt ska ha en motivering. Passar mig ganska bra då jag är marginal-galen. Stark Tai-basilika från Rice and spice till kvällsmat. Sen var jag tvungen att kolla lite på hundsidor, jag är väldigt frestad att kontaka Norrmannen om en sån där Polishund, men min norrman och min tidsplanering är inte helt överrens om det. Mitt i allt kommer ett meddelande från nobelfesten, tänk, det är inte varje dag man får det, det närmaste festen jag kommer komma. Visste ni förresten att trappan till stadshuset är perfekt dimensionerad för att damerna ska kunna skrida ner för trappan med sina klänningar. Arkitektens fru travade upp och ner i trappan åtskilliga gånger för att det skulle bli perfekt. Min kompis i stockholm som gått alla guidade turer i stadshuset som finns att gå berättade detta och rekommenderar att besöka stadshuset om man åker till stockholm. Ett turistmål som ofta glöms bort, och visst, det låter inte så jätteupphetsande.
Just nu pratar dom om green flourescent protein, och då kan jag inte låta bli att tänka på annat än sån där grön gele på burk som man hade när man var liten. Slime eller nåt… minns inte vad det kallades. Diskussionen om jellyfisch-arterna får ju inte den liknelsen att blekna direkt. Nepp nu ska jag stänga av så jag hinner se klänningarna vid 23.