Igår bar det iväg till Partille med tisdagsgruppen för att köra inofficiell tävling. Själv hade jag ingen hund med mig utan var bara coach för kvällen. Solen stod lågt på gänget när vi kom och framåt sista loppen var det riktigt kyligt.
Blog Image
Alla gjorde riktigt bra ifrån sig. Inklusive de 2 från torsdagsgruppen som på eget bevåg hade besultat sig att delta i tävlingen. Jag är mest nöjd med gängets positiva inställning och kämpar-anda. Det var vinna eller försvinna som gällde och de pressade sig själva för att verkligen testa var gränserna går, inga feg-alternativ. Och även om inte allt gick riktigt ända hem så fick endel till imponerande försök och jag är säker på att förtroendet för hundar och sig själva steg ett hack.

Tack Partille för en trevlig afton och grattis till Tina som blev godkänd tävlingsledare!!!