Tilda har fått ett litet skärsår på tassen, så igår fick Tulogubben följa med till klubben innan mötet och springa lite slalom och göra några kontaktfält. Sen hade 3 ekipage blivit uppflyttade på klubben så det var tårta så det stod härliga till. Jag gjorde det dumma misstaget att ta den lilla tallriken, så det såg på tok för mycket ut med mina 3 tårtbitar, skammen var helt klart vär tårtbitarna iallafall 🙂 Tacktack och grattis till Tytti, Lotta och Ann-sofie!!!

I morse letade jag i hela lägenheten efter ett bandage till tildas sår, till slut hittade jag en liten bit som jag lyckades få på, och var ganska nöjd över det faktum att det satt hyfsat trots att det inte var den bra självhäftande varianten. Tilda tyckte det var jobbigt att gå med sår och bandage och stannade. Lyfte foten som inte har bandage… hmmm konstigt tänkte jag, och konstaterade att bandaget satt på fel fot. Suck. Vilken virrig matte man har tänkte tilda.