Jag har fått ok att hyra paddocken nu smiley. Jag räknade ut att banhyran går jämt upp med bensinkostnad som jag i alternativt fall skulle spendera till Tämta. Så idag har jag varit duktig. Jag var på ByggMax och sågade till alla delar till mina långhoppsbrädor. Vad som förundrade mig var att det står regelboken att brädorna ska vara 15cm breda. Jag tvivlar på att de långhopp jag tidigare använt är så breda, och det var omöjligt att hitta så breda brädor som var tillräckligt tunna för att inte bli för tungt… Vilket pappa redan hade varnat mig för veckan innan då jag visade honom skissen på hindret.
Blog ImageSka bli intressant att se långhoppet som jag beställde från agilityshop till klubben… Men iallafall, för mitt långhopp så fick det bli 10cm breda brädor. Jag åkte till pappa och monterade ihop 5 hopphinder och körde upp till banan som idag var snöbetäckt.
Blog Image
Sen hämtade jag mina andra 5 hinder i tämta, tunneln som Nancy donerat på grund av tyngden, tack 🙂 smileyJag förstod när jag skulle stuva in den i bilen vad hon menade med TUNG. Birgitt är snäll och lånar mig en tunnel, 3 hopphinder och en finfin gunga så länge hon inte har ngn användning för dem 🙂 Gungan får jag hämta någon annan dag, och jag fick lämna 2 hinder som inte gick in i bilen. Verkligen toppen med lite lånehinder som komplement tillsvidare. smiley Jag hann aldrig montera ihop mitt långhopp så det får bli någon annan dag. Känner mig iallafall nöjd med dagens arbete, kommer säkert ha träningsvärk i armen i morgon efter sågande, hammrande och borrande.