Jag och mamma packade in hela gänget och åkte till halmstadtrakten i går. Det var ju bara Tulo som skulle tävla, så de andra skulle se fram emot en tråkig dag i ridhus. När vi kom dit så hade large kört klart och medium gick banvandring. Emma hade tagit sin sista pinne genom en andra placering i Large smiley. Det stog lite hinder utanför ridhuset som vi hoppade fram på… Tulo slant och landade på hakan varpå blodet sprutade. Han var helt oberörd och när jag såg att det inte var någon tand som ramlat ut eller liknande så försökte jag få bort blodet så gott det gick. För hur ser det ut att springa med en blodig terrier… Jag har ritat baorna väldigt slarvigt, men principerna stämmer. I första loppet tappade jag honom in i tunneln innan slalom, jag blev faktiskt lite överrumplad där för jag trodde att det var ganska tydligt till slalom. Så disk där annars allting perfekt. Han tog tillochmed slalom bra fast det stod rakt mot en vägg och var 5 cm tjocka träpinnar som inte vi är så vana vid.

Blog Image
Andra banan så var det SAMMA FÄLLA fast svårare, verkar som om fantasin trytat lite nånstans.. Så för att ha nån som helst chans att klara detta, så var jag tvungen att vara med nära till hopphindret innan slalom så jag kunde få ett snävt bakombyte och snäv sväng till slalom och undvika tunneln, dessutom blev slalomingången väldigt svår om de flöt ut mycket. I min iver att hinna upp så flöt han ut runt hindret innan istället.
Blog Image
Tulo var lite upprörd över sin diskning så slalom strulade denna rundan. han fick hoppa över sista pinnen i slalom och köra ett bra race resten in i mål.

Filmer då? Tja.. Mamma som Filmade första loppet blev helt yr när Tulo sprang in i tunneln och filmade mest grus resten, och den andra Filmexperten som jag anlitade till sista loppet hade nog trykt på fel knapp för det var ingen Tulo där. 😉 Så ni får göra egna filmer i huvudena denna gången 😉

På kvällen var det årsfest på klubben. Tulo fick sin CHAMPIONATBUKETT 🙂 Och Vira fick uppflyttningsros och diplom. God 3-rättersmiddag hade köket fixat, subventionerat av klubben till 75 :- inll viss dryck. Jag vann även en hink biltvätt å lotterier så snart finns det ingen återvändo…