Då gick Tildas sväng mycket bättre... (Gjorde om den som vi hade problem med) Funderande kollade jag på hindrena och försökte finna skillnaden. Hon funderade och hon funderade… … och DÅ kom hon på det .. Bakom svängen på träningen stog ju ett hopphinder, så varje gång Tilda sprang så måste hon ha siktat in sig på det. Jag fattar inte att jag inte tänkte på det.. jag tänkte att det kanske var en löpgrej att hon tog svängen sämre än tidigare, eller att vi glömt träna det på ett tag… men där ser man hur bra det är att träna ihop med en annan som har ögon 😉

Tänk VM
Geir tjatade på lägret efter några glas något om att man måste tänka VM varje dag nu fram till det är dags, jag gör det på anna-viset, tänk lagom… försöker tänka lite på det varje dag, men inget får gå till överdrift.

Så i vilket fall.. i morse tog jag bilnycklarna och frågade en trött Jon i sängen om han inte ska
gå till jobbet idag (eftersom han för några dagar sen konstaterade att
han måste röra lite mer på sig… ) sånt måste man ju utnyttja, så jag
tänkte VM, tog bilen och åkte till jobbet,
och var nöjd över att Tilda får en lång härlig promenad med sina små ben till jobbet 😉