Idag var vi i Vårgårda och hoppade träningstävling. Mitt mål var att Vira skulle komma felfritt runt en bana, men så blev det inte. I agilityloppet hade hon väldigt bra fart, men slalomingången var lite för svår för oss, så vi får träna mer. I hopploppet så missade vi också slalomingången, fast den inte var så svår. Hon gick in i andra pinnen, sen slarvade jag så det blev pannkaka. Tilda gjorde två bra lopp, det var ju ganska enkla banor, men en bra genomkörare för självförtroendet och hon börjar kännas som sig själv igen. Jag tog lite bilder, men kameran måste varit galet inställd för det blev inte så mycket bra.

Blog ImageSupporterklubben Felix o Tetra var på plats.
Blog ImageMaria konstaterade att 4:a är väl inget problem, så det blir nog snart fler… 😉
Blog ImageEn väldigt söt liten åskådare