Idag var det Terrierklubbens utställlning på tånga-hed. Det var ca 18 hundar med. Först ut var Tetra i tikvalpar. Hon fick hp och eftersom hanhundsvalpen inte fick hp, så blev det BIR-valp med en gång, Grattis Mia o Tetra!!!! Det gick så fort så jag hann inte ta något kort en gång… smiley
Sedan var det hanhundarna. Sven fick CK och vann öppenklassen smiley. Sedan kom han 2a i hanhundsfinalen Grattis!. Domaren hade inget emot rejäla parsons, så det var en juniorhane som var circus 5 cm högre än lilla Sven som vann o tog certet. Vira gick det inge vidare för, jag tyckte inte hon fick en ärlig chans, ganska nonchalant domare som inte kände ordentligt på hundarna och som knappt tittade när de gick. Nog för att jag som vanligt inte hade fixat pälsen i tid så jag får väl skylla mig själv. Agnes var en fin liten svartvit tik som är efter Tutt o Bosse. Hon kunde väl stått lite bättre på bilden kanske…
Blog ImageBIR & BIM Grattis!!

Jag får hoppas på att Mia eller Tommy tog något kort på Tetra-busen.

Så här lyder min kritik av Domaren: “Fet man av tyskt ursprung i medelåldern. Morotsfärgad toupé som inte passar åldern. Rosa slipps som skär sig till hårfärgen. Går hjulbent, kort i steget, något svullna händer. Typiskt temperament.

Efter Utställningen så åkte jag, marianne o gina till Tämta o gjorde lite slalom, sen gick vi promenad till stranden där Tilda o Vira badade och resten plaskade, så Viras päls blev ännu finare 🙂 Loke trakasserade stackars Vira hela promenaden. Hon är inte i närheten av löp, men om jag som undantag ska stoltsera och tolka vad andra säger om mina hundar så säger Loke att…

“-Vira är en fantastiskt fin och välformad liten tik… och vilken underbar mentalitet…. jag är kääär… jag vill köpa henne! ” Vilken tjej smileyvilken tjej smileyvilken tjej smiley